Витаминозна салата с ябълка и кореноплодни зеленчуци

31/10/2017
Sevdalina Irikova
отSevdalina IrikovaИноватор5702146201
"Толкова здравословна салата заслужава ли една здравословна ракия? Или две?"
Приготвяне10 мин.
Готвене5 мин.
Общо15 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо984
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме зеленчуците, почистваме и обелваме кората им. Режа ги на резени, чийто диаметър е съобразен с отвора на блендера.

Ябълката използваме с кората, след като отстраним семената. Настърганите зеленчуци подреждаме в чинията, редувайки ги.

Съставките за дресинга смесваме и добавяме преди поднасяне на салатата.

Поръсваме със запечени семена по желание.

Съвет: Най-подходящият сорт ябълка за тази салата е Грени Смит. Аз използвах Златна превъзходна, която имах в наличност.подобни рецепти тук

5 7
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар