Начин на приготвяне
Разбъркайте яйцата, заедно със натуралното какао на прах, киселото мляко, захарта, олиото, содата и ванилията. След това, като разбивате непрекъснато, бавно по бавно добавете брашното, докато се получи тестото за бисквитите (по необходимост добавете повече от 6 ч.ч. брашно).
Покрийте тестото с кърпа за около 15-20 минути, след това оформете от тестото бисквитите. Разбийте 1 жълтък от яйце й всяка бисквита намажете отгоре с жълтъка. Поръсете по малко захар върху всяка бисквита по желание.
Сложете да се пекат във фурна на 200-230 градуса. След като ги изпечете и ги извадите настържете по малко шоколад върху всяка бисквита по желание.
Коментари
Но това със престоя в камера или хладилник е задължително