Начин на приготвяне
В купа смесваме двата вида брашно, солта и бакплувера.
В друга купа смесваме топлата вода и майонезата и разбъркваме до хомогенност.
Изливаме течната смес при сухата смес, разбъркваме и омесваме тесто - при необходимост добавяме още брашно, без значение царевично или пшенично, ако тестото е много лепкаво.
Добавяме червения пипер и размесваме отново - не е необходимо много месене, защото трябва да се получи небрежно оцветено от пипера тесто.
Необходима ни е цяла форма за мъфини. Обръщаме я обратно и намазваме с олио външната страна на всяка формичка.
Разточваме тестото на тънка кора и от нея тесни дълги лентички.
Увиваме лентичките около намаслените външни стени на формичките, или ги кръстосваме на решетка. Притискаме леко и оформяме за по-естетичен вид.
Поставяме във фурната така, както са в този вид - с дупките надолу и кошничките отгоре. Печем около 20 минути до готовност.
Приготвяме плънката, като първо в купа намачкваме с вилица сиренето, добавяме майонезата и цеденото мляко, а след това и наситнените лук и копър. Разбъркваме хубаво.
Взимаме кошничка, в нея поставяме резен от филето, като се стараем да покрием изцяло кошничката отвътре. Сипваме от сместа количество по желание. Поставяме половинка обелено яйце и декорираме с лентичка кашкавал.