Начин на приготвяне
Първо се измиват, нарязват на кубчета и посоляват със сол и черен пипер бонфилетата.
В една купа се разбиват яйцата, а в друга купа се слага царевичното брашно. Всяко парченце бонфиле се потопява в разбитите яйца, а след това се овалват в царевичното брашно.
В дълбок тиган на слаб огън се загрява зехтинът и в него се сотират за около 3-4 минути филенцата докато се зачервят от всички страни.
Измиват се зеленчуците - чушките се режат на кубчета, а лука на шайби. Добавят се заедно с ананаса в тигана и продулжава сотирането за около още 4-5минутки.
В купа се сипват соевият сос, сокът от портокал, оцетът и доматеният сос, разбърква се до хомогенна смес.
Добавяте соса в тигана и бъркате. Оставя се ястието да къкри на слаб огън докато омекнат зеленчуците. Ако сосът изври преди месото да е готово, се долива още малко вода.
Малко преди ястието да е готово в купа се обърква царевичното брашно, разтворено в малко хладка вода, и се добавя в тигана.
Ястието се сервира топло и гарнирано с варен ориз.