Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Разядки»Разядка с царевичен грис и чушки

Разядка с царевичен грис и чушки

Разядка с царевичен грис и чушки
Снимка: Симеон Христов Кънев
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • царевичен грис - 250 г
  • вода - 3 ч.ч.
  • червени чушки - 350 г печени, белени
  • лук - 1 глава
  • чесън - 3 скилидки
  • сирене - 50 г
  • майонеза - 1/2 опаковка от 250 г
  • магданоз
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Грисът се сварява във подсолената вода и се оставя настрана.

Печените чушки се почистват от семките и заедно с нарязаната на няколко части глава лук и скилидките чесън се пасира.

Добавя се грисът, сиренето, майонезата, подправките и магданозът - отново се пасира до пълна хомогенност.

Може да се поднесе с украса според вкуса и въображението - вкусът на разядката е отличен!

Разядката с царевичен грис и чушки е готова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: