Начин на приготвяне
Разтопяваме маслото и меда, които не трябва да завират. Когато сместа се охлади, прибавяме към нея яйцето и разбъркваме всичко до хомогенност.
В купа смесваме сухите съставки (брашно, пудра захар, какао, хлебна сода, канела и джинджифил). Прибавяме към тях маслената смес и омесваме всичко. Получава се ронливо тесто.
Завиваме го във фолио за свежо съхранение и го слагаме в хладилника за 30 минути.
Разточваме тестото с дебелина 0.5 см върху набрашнена повърхност.
Изрязваме с ринг и поставяме печат за бисквитки.
Печем в загрята фурна на 160 градуса с вентилатор за около 10-15 минути.
Когато бисквитите се охладят напълно, ги следваме с течен шоколад.
* 1 чаена чаша е с вместимост 200 мл.