Кафе с карамел

Rositsa IvanovaRositsa IvanovaДарт Вейдър36697204
03/10/2012
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции2 чаши
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 269
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.1 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сипете захарта в тиган и я напръскайте с вода. Оставете съда на среден котлон, докато започне да се карамелизира без да го мърдате.

След като карамелът започне да се получава, разлюлейте с въртящи движения без да бъркате. Направете карамела по ваш вкус - ако искате по-тъмен, дръжте повече на котлона, а по-светъл - по малко

След това на малки порции долейте кафето и бъркайте. Добавете щипка канела, внимателно прясното мляко и разсипете внимателно в 2 чаши. Гарнирайте с разбита сметана и щипка канела.

Рейтинг

5 4
4 4
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар