Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Пълнени гъби»Предястие с пълнени гъби печурки

Предястие с пълнени гъби печурки

Предястие с пълнени гъби печурки
Снимка: Албена Асенова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
8
"Лесно за изпълнение и толкова вкусно, че нямахме търпение да го споделим с вас"

Необходими Продукти

  • печурки - 8 бр.
  • сол
  • масло
  • пушен свински врат
  • чушки - 1 бр. червена
  • домати - 1 бр.
  • чедър
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите се почистват, като се обелват и отстраняват пънчетата им. Във всяка гъбена шапчица се поръсва малко сол и се слага по парченце краве масло в нея.

Пушеният свински врат и доматът се нарязват на дребни кубчета, чушката на лентички, след което се разпределят по гъбите.

Отгоре се поръсва настъргано сирене Чедър.

Предястието се пече във фурна на 180 градуса докато сиренето върху пълнените гъби се разтопи.

Предястието с пълнени гъби печурки е готово.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: