Бисквитена торта със маскарпоне и шоколад

02/01/2018
"Най-хубавите неща в света са незаконни, неморални или бисквитена торта с маскарпоне и шоколад "
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо8 613
  • Преглеждания за месеца49
  • Преглеждания за седмицата41
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбивате маскарпонето, рикотата, киселото мляко и захарта до хомогенна смес.

В подходящ съд изсипвате на дъното малко от получения крем, след което нареждате един ред напоени в прясно мляко бисквити.

Покривате с крем, отгоре течен шоколад и отново бисквити.

Редувате ги така, като трябва да завършите с крем и течен шоколад.

Оставяте бисквитената торта в хладилника за няколко часа, за да се охлади.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар