Начин на приготвяне
Пригответе крема като смесите всички продукти и объркате добре. Оставете в хладилник, докато се изпече блата. Разбийте последователно всички продукти за блата. Сипете сместа в тава с хартия за печене и го изпечете в умерена фурна до суха клечка. След изпичане блатът се разрязва на три части.
Вземете първия блат, сиропирайте с карамелизиран сироп (аз сиропирах с компот от малини), намажете с крема и отгоре наредете малини (пресни или замразени, според сезона).
Сложете втория блат, повторете крем, малини направете същото и с третия. За завършек на тортата поръсете обилно с малини (аз добавих къпини и френско грозде).
След това разтопете на водна баня 200 гр. сладкарски шоколад с 20 гр. краве масло и малко прясно мляко и украсете пожелание с него.
Дано Ви хареса, това е моя рецепта, която приготвих според плодовете, които имах във фризера. БОН АПЕТИ!
Коментари
От редактора : Рецептата е коригирана. Надяваме са да приготвите тортата и да ни изпратите едно мъничко парче ;)))