Тиква с мляко и яйца

Gergana TsvetanovaGergana Tsvetanova
Готвач
445
3k
721
2k
2
13/01/2018
"Да имате тиква и да не приготвите тиква с мляко и яйца си е истински кулинарен грях"
Приготвяне10 мин.
Готвене60 мин.
Общо70 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
13 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо161 761
  • Преглеждания за месеца738
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена13

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистената и обелена тиква се нарязва на кубчета.

Слага се в тава във фурната за 10-15 минути да омекне малко.

Залива се със смес от прясно мляко, захар, яйца и ванилията.

Пече се около 40-45 минути, докато се стегне кремът.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар