Тиква с мляко и яйца

Gergana TsvetanovaGergana TsvetanovaГотвач40873402
13/01/2018
"Да имате тиква и да не приготвите тиква с мляко и яйца си е истински кулинарен грях "
Приготвяне10 мин.
Готвене60 мин.
Общо70 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо43 679
  • Преглеждания за месеца3663
  • Преглеждания за седмицата2092
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистената и обелена тиква се нарязва на кубчета.

Слага се в тава във фурната за 10-15 минути да омекне малко.

Залива се със смес от прясно мляко, захар, яйца и ванилията.

Пече се около 40-45 минути, докато се стегне кремът.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар