Панирани топени сиренца Президент

anonimenanonimen
Новак
6
30
174
10/11/2012
"Хрупкави топени сиренца, които обожаваме да похапваме с боровинково сладко!"
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
12 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо60 272
  • Преглеждания за месеца607
  • Преглеждания за седмицата22
  • Коментирана9 пъти
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена12

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете топените сирена в камера, докато се втвърдят. След това ги обелете.

Овалвайте ги в брашно, яйца и накрая ситно смлян корнфлейкс и ги изпържете в сгорещена мазнина.

Може да използвате и фритюрник, за да си направите панирани сиренца.

Рейтинг

5 14
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
Таня Арабаджийска
Интересно , след като в рецептата пише, че сиренцата се овалват в корнфлейкс ,защо снимките, които са сложени (като изключа моите), са на сиренца без корнфлейкс!!!!!!!!! Ако трябва да слагаме снимки на подобни рецепти, то сайта ще бъде пълен с такива!
0
1
Биляна Владова
Вървят чудесно със сладко от боровинки и бяло вино
1
0
Adriyana - Adi
Adriyana - Adi
28.02.2016 17:17
невероятно вкусно, може и друга марка да е сиренето :)
1
0