Панирани топени сиренца Президент

anonimenanonimenНовак6
10/11/2012
"Хрупкави топени сиренца, които обожаваме да похапваме с боровинково сладко!"
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо52 628
  • Преглеждания за месеца405
  • Преглеждания за седмицата6
  • Коментирана9 пъти
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете топените сирена в камера, докато се втвърдят. След това ги обелете.

Овалвайте ги в брашно, яйца и накрая ситно смлян корнфлейкс и ги изпържете в сгорещена мазнина. Може да използвате и фритюрникподобни рецепти тук

Рейтинг

5 13
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
Таня Арабаджийска
Интересно , след като в рецептата пише, че сиренцата се овалват в корнфлейкс ,защо снимките, които са сложени (като изключа моите), са на сиренца без корнфлейкс!!!!!!!!! Ако трябва да слагаме снимки на подобни рецепти, то сайта ще бъде пълен с такива!
0
1
Биляна Владова
Вървят чудесно със сладко от боровинки и бяло вино
1
0
Adriyana - Adi
Adriyana - Adi
28.02.2016 17:17
невероятно вкусно, може и друга марка да е сиренето :)
1
0