Постно кисело зеле с картофи на фурна

Рая АндоноваРая Андонова
Готвач
481
2k
872
934
6
22/01/2018
"Зимна постна класика "
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 792
  • Преглеждания за месеца54
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите се слагат да се сварят.

Докато се варят, се нарязват празът и зелето, след което се запържват в сгорещено олио. Прибавя се червен пипер и се запържва още.

Когато омекне зелето, се прехвърля в леко намазнена тава.

Картофите се обелват и нарязват на кръгчета.

Разпределят се върху зелето, полива се малко олио отгоре им и се поръсват с шарена сол.

Слага се да се пече на 220 градуса около 40 минути или до готовност.

Пластмасова кутия за съхранение на храна - 1 литър
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Пластмасова кутия за съхранение на храна - 1 литър
2.99 лв.
Виж ››

Практична и функционална - пластмасова кутия за съхранение на храна за всички, които искат и в офиса да се наслаждават на домашни гозби.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар