Начин на приготвяне
1. В купа се смесват доматите със ситно настърган кашкавал, чубрица, червен и черен пипер.
2. Във формата за мъфин се нарежда луканката, като са нарязани тънко 5 парчета, за да се направи основа (стена - може да пробвате и с друг вид месо като бекон например или с тортила).
3. Слага се малко от сместа с доматите и отгоре - малко боб.
4. Слагат се две ситно нарязани маслини. Отново слагаме боб, докато не се напълни почти до края.
5. Поръсваме с ситно нарязан кашкавал. За декорация едно голямо парчет от маслина и ситно нарязана на кубчета луканка (около 5 кубчета).
Слага се във фурната на 250 градуса.
Внимание: Пече се бързо! Затова наглеждайте, докато не се разтопи кашкавалът до края. Разтапя се за около 10 минути.