Свински рулца с бекон

Йорданка ТасеваЙорданка Тасева
Иноватор
3782k1k2k5
Свински рулца с бекон5 / 5
26/01/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
4
"Свински рулца с бекон, които ще присъстват на не една и две сбирки с приятели"

Необходими Продукти

  • свински пържоли - 8 бр.
  • чедър - 200 г слайс
  • пушен бекон - 300 г
  • готварска сметана - 200 г
  • сол - на вкус
  • черен пипер - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте пържолите на тънко. Поръсете със сол и черен пипер на вкус. По желание може да добавите и други любими подправки - аз сложих малко чубрица.

Върху всяка пържола сложете тънко нарязано парче от пушения бекон.

Добавете слайс Чедър и завийте на руло. Полученото руло може да захванете с клечка за зъби или да увиете с помощта на конец, за да не се разтвори.

Така завиваме всички пържоли и ги нареждам в леко намаслена тава.

Печем в загрята фурна на 180-200 градуса под фолио за около час.

Махаме фолиото добавяме готварската сметана и запичаме, получава се много вкусно сосче.

Сервирайте топли с подходящо питие.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимен
Анонимен
Уникално вкусно се получи.
Със сигурност ще го сготвя отново.
14.07.2022 20:06