Свински сърца с елда и зеленчуци

РАГРАГИноватор32813112
29/01/2018
"Вкусна и богата вечеря със свински сърца и елда "
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо319
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Вместо да варите елдата, можете да я накиснете за няколко часа - ще набъбне и ще се изпука, като варена си е, но и варенето също си е вариант.

Сърцата обаче се варят предварително.

Нарязваме ги, както и зеленчуците, цвеклото го настъргах - както прецените, добавяме гречката (елдата), пускаме маслото на парченца, както и кашкавала отгоре - настърган или на малки парченца.

Чукваме яйцата и пъхаме във фурната. Запичаме.

кусна и богата вечеря.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар