Сочни кюфтенца на скара с кашкавал и чушка

03/02/2018
"Палете скарата, че тези сочни кюфтенца трябва веднага да бъдат опитани и задължително да бъдат изядени "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции20
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 784
  • Преглеждания за месеца58
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

  • кайма - 1 кг
  • чушки - 1 - 2 бр.
  • праз - 1 стрък /бялата част/
  • яйца - 1 бр.
  • кашкавал - 100 г
  • марината - 2 - 3 с.л. от кисели краставички
  • черен пипер - 1 ч.л. млян
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чукнете яйцето и го прибавете към каймата. Добавете ситно нарязаните праз и чушка.

Настържете кашкавала и го прибавете към каймата. Полейте с маринатата от киселите краставички. Овкусете с млян черен пипер.

Омесете каймата до готовност. Оставете я за около час-два, за да се спои и да си поеме от ароматите.

Оформете малки кюфтенца.

Загрейте скарата до пълна готовност и изпечете кюфтенцата от двете страни до готовност.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар