Солени бутерки с пушено месо и топено сирене

МихаелаМихаела
Новак
1
4
05/02/2018
"Лесни за приготвяне, вкусни и с месце - какво повече може да иска човек от едни бутерки "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 084
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтегляме тестото и режем на квадрати (ако желаете вашите бутерки да са с друга форма, режете както искате, въпрос на въображение).

Нарязваме свинския бут, краставичките и топеното сирене на кубчета. На всеки квадрат слагаме от всичко, като гледаме да не прекаляваме, за да можем да ги запечатаме.

С вилица притискаме краищата и намазваме с разбитото яйце.

Печем в предварително загрята фурна на 180 градуса.

Когато се надигнат хубаво и придобият приятен златист цвят, ги изваждаме.

Може да опитате и с различна плънка по ваш избор.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Диляна
Диляна
13.01.2020 08:13
Една лесна и бърза рецепта за закуска.
0
0