Домашно Русенско варено

07/02/2018
"Не посягайте към консервите в магазина, пригответе Домашно Русенско варено, каквото не сте опитвали досега "
Приготвяне15 мин.
Готвене120 мин.
Общо135 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо58 607
  • Преглеждания за месеца1420
  • Преглеждания за седмицата264
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

  • кайма - 2 кг
  • подправка за кайма
  • черен пипер
  • сол - по желание
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Каймата трябва да е напълно размразена.

Овкусете с подправки по желание за кайма и добавете черен пипер млян. Ако е необходимо, овкусете със сол.

Омесете до хомогенност.

Напълнете подходящи буркани със сместа, като оставите около един-два пръста празно място до гърлото на буркана.

Затворете плътно с капачки.

Варете 2 часа след завирането на водата.

Бурканите охладете с капачките надолу.

Рейтинг

5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар