Панирани кашкавалчета сърца

Радка СлавоваРадка СлавоваПомощник Готвач621
16/02/2018
"От любов към ближните или от любов към храната - няма значение, просто опитайте тези панирани кашкавалени сърца "
Приготвяне30 мин.
Готвене15 мин.
Общо45 мин.
Порции20
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо566
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

  • кашкавал - 500 г
  • яйца - 1 бр.
  • царевичен снакс - 1/2 пакет с фъстъчена паста
  • олио - 1 ч.ч.
  • чеснов сос - 1 ч.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кашкавалът се изрязва на форма на сърце и се оставя във фризера за половин час.

Снаксът се смила в блендер на ситно.

Яйцето се разбива и в него се потапя кашкавалът, после в снаксът.

Така се приготвят всички парчета и тогава започват да се пържат в сгорещено олио.

Изваждат се върху хартия.

Поднасят се топли с чеснов сос.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар