Начин на приготвяне
За соса Барбекю смесете в касерола доматеното пюре, кафявата захар и меда. Изстискайте сока от лимона директно вътре. Посолете, добавете няколко капки сос Уорчестър и налейте водата. Оставете соса да се заври и да се редуцира, като разбърквате периодично.
Загрейте олиото за паниране. Настържете пармезана и смесете с хлебните трохи в дълбока купа.
В друга купа сипете брашното за панировката, а в трета разбийте яйцата.
Извадете кашкавала от хладилника, непосредствено преди да го панирате, за да предотвратите бързото му разтапяне.
Нарежете го на парчета. Поръсете с пушения червен пипер. Оваляйте кашкавалчетата в брашното, потопете в яйцата и покрийте с трохи.
Образувайте двойна панировка, като потопите повторно в яйцата и панко галетата.
Изпържете в нагорещеното олио за кратко, само докато панировката придобие златист цвят.
Сервирайте панираните кашкавалчета със сладкия Барбекю сос.