Телешки пържоли Асадо

23/11/2012
"Кой може да устои на сочни телешки пържоли, мариновани в сос Чимичури?"
Приготвяне60 мин.
Готвене45 мин.
Общо105 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо32 919
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата12
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете соевия сос, виното и всички подправки. Полейте начуканите телешки пържоли и ги оставете да се мариноват за 1 час поне.

Загрейте външен грил с дървени въглища и изпечете пържолите до готовност.

Телешките пържоли Асадо може да поднесете със сос Чимичури (Chimichurri), приготвен от смесените нарязан магданоз, сушен риган, чесън, сол, черен пипер, лук и червен пипер със зехтин.

Рейтинг

5 9
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
мариана
мариана
14.08.2013 12:17
И аз го забърках сега...всичко на око и вместо захар - мед,по-късно ще видим какво ще стане,но няма да е зле :D
3
0
Десислава
Десислава
05.06.2013 20:02
В момента правя маринатата и се чудя, кави са пропорциите.... За сухите подправки е ясно - на око. Но течните - виното, соевият сос????!
10
4