Начин на приготвяне
Измийте пържолите и ги подсушете. Поръсете с черен пипер и сол на вкус и разтъркайте добре.
В тиган налейте 1 с.л. олио и запържете, докато се зачервят добре от двете страни. Налейте 200 мл вино и добавете горчицата.
Покрийте с капак и оставете да се задушават на бавен огън за около 30 минути.
Извадете свинските пържоли от тигана, налейте останало вино и добавете нарязаните на ивици лук и чесън, покрийте с капака и оставете да се задушат за кратко.
Прибавете нарязаните гъби, затворете капака и готвите така за около 15 минути.
Поръсете ястието със сол и черен пипер на вкус, прибавете пържолите отгоре, поръсете ги с магданоз, покрийте с капака и оставете за около 5 минути да покъкрят заедно.
Сервирайте с гарнитура по избор и желание.
Свинските пържоли по испански са готови.