Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Пържоли»Свински пържоли по румънски

Свински пържоли по румънски

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k5k50
Свински пържоли по румънски1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
75 мин.
Порции
4-5
"Ще опитате ли едно от топ предложенията на Румънската кухня за любителите на свинското месце?"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 1 кг
  • майонеза - 100 г
  • кисело мляко - 150 г
  • червено вино - 30 мл
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ако използвате цяло парче месо, е нужно да оформите пържоли от него.

Начукайте ги внимателно и ги овкусете с малко сол и черен пипер. Смесете и разбийте млякото, майонезата, виното и още малко сол и черен пипер при нужда.

Залейте пържолите, покрийте съда и оставете за 1 нощ в хладилник. На следващия ден изпечете пържолите върху скара с подмазнени реотани.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
52
43
32
20
10
Дай твоята оценка: