Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Пържоли»Свински пържоли по софийски

Свински пържоли по софийски

Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева
Мастър Шеф
7483k1k6
Свински пържоли по софийски1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
60 мин.
Порции
3

Необходими Продукти

  • свински пържоли - 500 г
  • масло
  • сметана - заквасена
  • кашкавал
  • универсална подправка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тава се слага по едно малко парче масло под всяка пържола. Налива се вода. Поръсват се с подправка за месо.

Заквасената сметана се разбива. Нанася се върху пържолите и се пекат във фурна на 200 градуса.

Изваждат се и върху всяка пържола се слага резенче кашкавал.

Отново се слага във фурната, докато се разтопи кашкавалът.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: