Начин на приготвяне
Почистваме праза, нарязваме го на тънки, къси лентички и го задушаваме във водата и олиото за 15-на мин. След това сваляме от котлона и овкусяваме със сол и червен пипер.
Докато е още горещ, прибавяме крема сиренето и изварата. Разбъркваме добре. Следва приготвянето на самите рулца.
Взимаме корите и ги разделяме с нож на 2 - така се получават 20 правоъгълничета.
Взимаме 1 и поставяме от плънката в единия му край, след което подгъваме горния и долния край и започваме да навиваме на рулце.
Повтаряме това с всички кори.
Накрая редим баничките върху хартия за печене и печем на 180 градуса, докато придобият златист цвят.
Баничките-рулца с крема сирене, извара и праз са готови.