Тиганици с бакпулвер и коняк

08/03/2018
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции15
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо86
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пресяваме брашното с бакпулвера. В друга купа разбиваме яйцето със захарта и киселото мляко.

Постепенно прибавяме брашното и разбъркваме.

Загряваме на средно висока температура повечко олио. Със супена лъжица загребваме от сместа и пускаме в горещото олио.

Пържим и от двете страни. Готовите тиганици ръсим с пудра захар.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар