Бисквитено Шоколадово Руло

Цветанка ЦветановаЦветанка Цветанова
Готвач
123
414
265
139
2
14/03/2018
Приготвяне30 мин.
Общо30 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо761
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества
Сладки Рула

Начин на приготвяне

Като начало фолиото се поставя на равно, трябва да е по-голямо от рулото.

Млякото се смесва с есенцията и ванилията. Леко се затопля.

Всяка бисквита се потапя в млякото и се реди върху фолиото.

Шоколадът се разтапя на водна баня леко, да става за мазане. Намазва се върху бисквитите.

Реди се втори слой бисквити, като се стараете да се застъпват. Пак се намазва с шоколад. Внимателно се завива на руло.

Пристяга се и се слага за 20 минути във фризера.

След изваждане се отстранява фолиото и се поставя в поднос.

С останалия шоколад се полива отгоре.

Механично метално сито за хубаво тесто-6%
За хубаво тесто използвайте това:
Механично метално сито за хубаво тесто
7.99 лв.
7.49 лв.
Виж ››

Ако месенето на питки и сладкарството са ви страст, то задължително трябва да прибавите към колекцията си от аксесоари и това практично механично метално сито.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар