Начин на приготвяне
За да зарадваме любимите хора с вкусни и оригинални бургери, замесваме каймата с нарязания на ситно лук, малко сушен пипер, сол и черен пипер на вкус.
Оформяме кюфтета според личните си предпочитания и ги мятаме да се запекат на грил тигана. Малко преди да ги свалим от огъня, слагаме върху всяко по едно парче кашкавал, да се разтопи лекичко.
Питките за бургер се разрязват на две и се запичат за няколко секунди в сгорещения тиган, за да може да се захаросат и да ни дарят онзи невероятен вкус и аромат, който очакваме.
Върху долната питка намазваме Барбекю сос, след това поставяме салатата, месото, домата и завършваме конструкцията с горната питка, намазана с майонеза. За да не се разпадне, можем да го задържим с дървена клечка.
Идеално върви с гарнитура от панирани лукчета, пържени картофки или зелена салата с домати.
Приятен апетит!
Забележка: Продуктите са достатъчни за направата на 4 бургера.