Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Карантия»Мезета»Мариновани Пилешки Дробчета на Тиган

Мариновани Пилешки Дробчета на Тиган

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k11k4k10k5
Мариновани Пилешки Дробчета на Тиган
Снимка: Ваня Георгиева
1 / 4
20/03/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
50 мин.
Порции
2
"Ужасно вкусни и много ароматни - поканете приятели, за да опитат тези мариновани пилешки дробчета на тиган"

Необходими Продукти

  • пилешки дробчета - 400 г
  • бяло вино - 1 к.ч.
  • соев сос - 4 с.л.
  • пилешки бульон - 1 кубче
  • черен пипер - щипка
  • куркума - щипкаб
  • чубрица - 1 к.л
  • захар - щипка
  • лимонов сок - 2 с.л
  • олио
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сипете всички подправки във купа и хубаво разбъркайте с лъжица.

Измийте много добре дробчетата и ги разрежете всяко през средата.

Прибавете ги към маринатата и ги разбъркайте, оставете ги така поне за около 1 час да поемат хубаво от подправките.

След като се мариноват, ги изцедете и запържете в загрят тиган с олио или зехтин.

Сервирайте топли с чаша вино или бира.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: