Бонбони с хамон

21/03/2018
"Удоволствие във всяка една хапка "
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 078
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

В купа намачкайте сиренето. Добавете Филаделфията, пресования чесън и рендосания на ситно пармезан.

Разбъркайте до еднородна смес.

Във всяка дупка на силиконови форми за лед поставете слайс от хамона, така че да излиза и отвън. Напълнете плътно със сместа.

Прехлупете излишния хамон и леко притиснете.

Със стреч фолио опаковайте формите и ги приберете в хладилник за няколко часа или една нощ.

Махнете фолиото, обърнете формите и извадете солените бонбони с хамон.

Рейтинг

5 10
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Биляна Владова
Мисля да изпробвам тези бонбони, но вместо хамон да използвам еленски бут. Дали ще се получи?
0
0
Биляна Владова
ок благодаря за бързия отговор
0
0
Елена Стефанова Йорданова
Правила съм ги с шунка и пушена сьомга.Просто трябва "опаковката" да не е суха и да бъде много тънко нарязана:)
1
0