Бирени тиквички

22/03/2018
"Ако познаете защо сме ги кръстили бирени тиквички, ще ви черпим още една бира "
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
16 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо17 264
  • Преглеждания за месеца59
  • Преглеждания за седмицата27
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена16

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тиквичката се разрязва по дължина, посолява се и се оставя да се отцеди 15 минути.

Брашното и бирата се разбъркват до получаване на гъста каша.

Загрява се олио, тиквичките се потапят в кашата и се пържат до златисто.

Сервират се с чеснов сос и бира за преглъщане.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Йорданка Тасева
Много вкусни се получиха! Заедно с чеснов сос - най-добрата комбинация!
0
0
Яница Николова
Вкусни!
0
0