Начин на приготвяне
Загрейте зехтина в голям тиган на умерена температура. Запържете пилешкото месо за 10 минути като го обръщате докато промени цвета си. Смесете изброените подправки и ги изсипете върху пилешкото месо.
Хубаво разбъркайте, за да се овкусят всички парчета. Изсипете месото заедно с мазнината в тавичка и го допечете в предварително загрята фурна на 180 градуса за 20 мин.
Междувременно обелете домата и лука и ги нарежете на дребно. Овкусете със сол. Смесете в купа киселото мляко с чесъна, лимоновия сок и солта.
При готовност на месото го извадете и оставете за кратко да се охлади. Накъсайте на малки парчета и върнете в мазнината в тавата. Разбъркайте, за да се омазнят парченцата.
Загрейте тиган със съвсем малко мазнина и запечете тортила от двете страни до златист цвят.
Сложете в едната половина на тортилата пилешко месо, от салцата и от соса. Захлупете с другата половина. Напълнете всички тортили и сервирайте топли.