Начин на приготвяне
За крема млякото се слага на котлона, отделно в купа се разбива яйцето и жълтъците със захарта и сол, прибавя се пресятото брашно и нишесте.
Разбърква се хубаво и се прибавя към млякото, като се разбърква постоянно до сгъстяване и се отмества. Разбърква се от време на време, за да не хване кора. Може, като изстине напълно, да се пасира, за да е гладък кремът.
Бисквитите се потапят за кратко в мляко или друго и се редят на един ред във форма за торта или друга форма по избор, слага се крем и така, докато се свърши кремът и се завършва с крем от всички страни.
Прави се глазура от разтопения шоколад и олио и се залива отгоре, отстрани се панира с орехи или смлени бисквити.
Прибира се в хладилник за 1 нощ.