Друсан кебап в мултикукър

Цветанка ЦветановаЦветанка Цветанова
Готвач
123
419
265
145
2
11/04/2018
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 332
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата26
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • свинско месо - 1 кг полутлъсто
  • лук - 500 г стар кромид
  • олио - 50 мл
  • сол
  • черен пипер
  • бяло вино - 50 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на парчета. Кукърът се включва на програма Пържене и се слага олиото.

След загряване се добавя месото и се разбърква. По време на пърженето се разбърква поне 3-4 пъти. Лукът се нарязва на шайби и на 20 минута се добавя към месото.

Тогава се добавят и солта и пиперът, 5 мин преди да свърши програмата, се добавя и виното.

Всичко се готви на затворен капак.

Да ви е сладко.

Чук за месо с брадвичка
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Чук за месо с брадвичка
13.00 лв.
Виж ››

Инструмент за месо 2 в 1 - чук за месо с брадвичка. Обработете всяка пържола или ребърца, поднасяйки на близките си крехко и вкусно месо. С брадвичката може да оформите перфектните стекове, после да ги начукате с чука и да ги метнете във фурната или на скарата.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар