Начин на приготвяне
Нарежете свинското месо на малки кубчета.
Нарежете лука на дребно, обелете доматите и ги нарежете на кубчета, червените чушки - на лентички, а лютата на ситно.
Загрейте олиото в дълбок тиган на умерена температура на котлона и задушете месото с малко вода за около 15 мин. Добавете лука и пържете докато омекне.
Добавете нарязаните чушки и царевицата. Гответе и разбърквайте периодично около 5 мин.
Добавете доматите. Овкусете с подправките и захлупете с капак. Задушавайте около 15 мин.
Загрейте тортилите на котлона за около минута от всяка страна на слаб котлон, поръсете с настърган чедър и отгоре поставете от плънката.
Пак поръсете с чедър и навийте на рулце.
* Готовата подправка за кесадия съдържа лук и чесън на прах, чили, кимион, риган.
Тортилата със Свинско Месце е много вкусна.