Начин на приготвяне
В списъка с продукти, необходими за рецептата, няма определени количества, защото всеки сам може да прецени колко продукти да използва, тъй като ястието не е зависимо от точни дози.
Измиваме и нарязваме тиквичките на колелца.
В купа сипваме малко майонеза и поставяме колелцата тиквички вътре. Разбъркваме и ако всички тиквичките са добре покрити с тънък слой майонеза, ги оставяме така. Ако прецените, че трябва още майонеза, досипете още малко и отново разбъркайте добре.
В блендер смиламе снакса до прахообразна смес. Сипваме я в купа. Сипваме в отделна купа настъргания пармезан.
Взимаме една по една разбърканите с майонеза тиквички и ги овалваме първо в снакс, а след това и в пармезан. Подреждаме ги в тава с незалепващо покритие и ги печем в загрята фурна до златисто.
Сервираме с цедено мляко и консумираме с удоволствие.