Панирани бонфиленца

Панирани бонфиленца
Снимка: Пламена Иванова Екимова
1 / 2
17/04/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4
"Трябва да знаете две неща за тези панирани бонфиленца - много са крехки и пият много бира"

Необходими Продукти

  • свинско бонфиле - 1 бр.
  • брашно
  • яйца - 3 бр.
  • галета - 1 пак
  • олио
  • сол
  • черен пипер
  • мащерка
  • майорана
  • къри
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското бонфиле се нарязва на средно дебели филийки, които се начукват, докато станат тънички.

Подправят се със сол на вкус, черен пипер, мащерка, майорана и къри от двете страни.

В три отделни купи се слагат брашно, разбити яйца, галета.

Филенцата се овалват последователно в брашно, яйцата и галетата и се панират в силно сгорещено олио.

Като се извадят, се поставя върху хартия да обере мазнината.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: