Пържени крилца с чесън

18/04/2018
"Овкусяваш, печеш, хапваш с удоволствие - запомнихте ли как се правят?"
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо10 420
  • Преглеждания за месеца82
  • Преглеждания за седмицата24
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте, изчистете и нарежете крилцата на парчета. Разчупете пилешкия бульон върху тях и разбъркайте.

Изчистете чесъна, като не го белите, а само отстраните горната люспа. Отделете всяка скилидка от главата.

Загрейте тигана с олио. Сложете крилцата и чесъна едновременно.

Изпържете от двете страни до приятен златист загар.

Алуминиев тиган с двойно дъно и незалепващо покритие 26 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Алуминиев тиган с двойно дъно и незалепващо покритие 26 см
28.50 лв.
Виж ››

Допълнение към колекцията ви от уникални кухненски съдове е този алуминиев тиган с незалепващо покритие. Удобен за готвене, с дълга дръжка и прекрасен син цвят, алуминиевият тиган е новия помощник-готвач във вашата кухня.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
MIGLENA
MIGLENA
21.06.2019 23:27
вкусни крилца не съжалявам че сготвих по ваша рецептa
0
0