Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Макарони с риба тон и фасул

Макарони с риба тон и фасул

Станислава ВълковаСтанислава Вълкова
Иноватор
3392k8512
Макарони с риба тон и фасул
Снимка: Станислава Вълкова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • макарони - 250гр къси
  • зелен фасул - 200 г
  • фасул - 200 г жълт
  • риба тон - 400 г от консерва
  • лук - 1 глава
  • магданоз - 1/4 ч.ч нарязан
  • чесън - 2 скилидки
  • сос къри - 2 ч.л. сладък
  • зехтин - 50мл
  • лимонов сок
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете макароните по указанията на пакета. Отцедете ги от водата и ги охладете.

Сварете двата вида фасул. Измиват се под течаща вода.

Лука се нарязва на кубчета и леко се задушава.

В подходящ съд се слагат макароните, фасула, рибата, лука и магданоза.

Прави се дресинг от маслиновото олио, сол, лимонов сок, настърган чесън и къри сос.

Прибавя се при макароните и внимателно се разбърква.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: