Наденица с зелен боб на фурна

ГЕРГАНА ЯНКОВАГЕРГАНА ЯНКОВАИноватор2954168903
26/04/2018
"Толкова ни хареса, че ометохме тавата за нула време и сега трябва да готвим пак "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 461
  • Преглеждания за месеца65
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете лука и моркова и нарежете /лука-на ситно, а моркова -на кръгчета/ и запържете в предварително загрятата мазнина.

Зеленчуците се запържват и към тях се добавя доматеният сок. Овкусява се с подправките /сол, черен пипер, кимион, червен пипер и чубрица/. Ако е необходимо, добавете щипка захар, за да се неутрализира киселинността на доматите.

Добавете зеления фасул и оставете на слаб огън да къкри за 15-20 мин.

Прехвърлете зеленчуците в тава и поставете наденицата /на която предварително сте направили разрези отгоре/.

Печете в предварително загрята фурна на 200 градуса за около 30-40 мин.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар