Тирамису без алкохол

Н. ИвановаН. ИвановаНовак392624
27/04/2018
"Вкусно предложение за почитателите на този класически десерт, които не близват алкохол "
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо857
  • Преглеждания за месеца74
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте сметаната на гъст сняг (моята не беше много сладка, затова добавих 100 г пудра захар и 1 ванилия за по наситен аромат). Добавете маскарпонето и разбийте до хомогенност.

Оставете крема за 5-10 минути в хладилника.

Потапяйте бишкотите в кафето за секунда и подреждайте в правоъгълна тавичка, докато покриете дъното ѝ.

След това ги намажете с дебел слой от крема. Продължете с ред напоени бишкоти и пак крем.

Редувайте ги до изчерпване като трябва да завършите с крема.

Поръсете тирамисуто обилно с какао и охладете за поне 2 часа.

Консумирайте с удоволствие! подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар