Безглутеново Тирамису

Безглутеново Тирамису
Снимка: Кристиан Александров
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Общо
30 мин.
Порции
4
"Тирамису без глутен, който ще ви вдъхне усещане за добро настроение и любов"

Необходими Продукти

  • банани - 6 бр.
  • маскарпоне - 300 г
  • цедено мляко - 200 г
  • захар - 2 с.л.
  • какао - 2 с.л.
  • канела - 1 щипка
  • ванилова захар - 1 пакетче
  • кафява захар - 1 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа разбъркваме маскарпонето, цеденото мляко, ваниловата захар и обикновената захар.

Разрязваме бананите на половинки по дължина.

В правоъгълна малка форма подреждаме един ред банани, отгоре намазваме обилно с крема и подреждаме още един ред банани.

Отгоре разпределяме останалия крем Тирамису и заглаждаме.

Смесваме какаото, канелата и кафявата захар и с тази смес поръсваме обилно безглутеновия десерт.

Прибираме безглутеновото тирамису в хладилника за 1-2 часа преди сервиране.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: