Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Солено Руло»Свински роладини с кашкавал

Свински роладини с кашкавал

EfrosiaEfrosia
Джедай
9806k1125k
Свински роладини с кашкавал1 / 2
30/12/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
55 мин.
Порции
4
"Нашето предложение за вечеря!"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 1 кг
  • кифлички - 2 - 3 броя, по - сухи
  • яйца - 2 - 3 броя
  • лимонова кора
  • черен пипер
  • прясно мляко - 2 с.л.
  • масло - краве
  • кашкавал - по 1 лентичка за роладина
  • брашно
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Скълцаното свинско се омесва с кифличките, предварително накиснати в млякото или вода и добре отцедени.

Добавят се яйцата, сол, черен пипер, лимонова кора, прясно мляко.

Размесва се добре сместа, като в средата се слага парче кашкавал, загръщат се добре и се правят 4 малки продълговати хлебчета, които се овалват в брашно.

Пекат се в тава със сгорещена мазнина. Вече студените изпечени свински роладини се нарязват на филии и се поднасят с пържени картофи и сос по избор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
53
41
31
20
10
Дай твоята оценка: