Пилешки роладини

EfrosiaEfrosia
Джедай
9966k11
Пилешки роладини
Снимка: Зина
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
40 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
70 мин.
Порции
4
"Ще ви покажем как да ги приготвите, а вие ще впечатлите гостите с уменията си"

Необходими Продукти

  • пилешко месо - 4 броя пилешки гърди
  • шунка - 100 г
  • кашкавал - 150 г
  • сирене - 80 г пушено
  • кисели краставички - 5 броя, нарязани на ситно
  • олио
  • черен пипер
  • сол
  • къри - 1 - 2 щипки
  • брашно
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разстелете пилешкото месо и леко го начукайте, като преди това го сложите в прозрачно фолио, за да не се разкъса. Овкусете го с подправки от двете страни и напълнете всяка пържола със смес, приготвена от наситнените шунка, кашкавал пушено сирене и кисели краставички.

Овкусете всяка пържола с подправките преди да я навиете.

Навитите рула се затварят добре с клечки за зъби и се изпържват в силно сгорещена мазнина, като преди това добре се овалят в брашно.

Сервирайте руладините с гарнитура по избор, като предварително махнете клечките от рулата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
56
43
30
21
10
Дай твоята оценка: