Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Паниран кашкавал»Паниран кашкавал с корнфлейкс

Паниран кашкавал с корнфлейкс

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k3k31
Паниран кашкавал с корнфлейкс1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
4
"Не е тайна, че за да получите хрупкава панировка, трябва да използвате корнфлейкс, а ние съветваме и да добавите бурканче от любимото сладко"

Необходими Продукти

  • кашкавал - 500 г твърд
  • яйца - 3 бр.
  • брашно - за овалване
  • корнфлейкс - за овалване
  • олио - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете кашкавала на филийки с дебелина около 1.5 см. Сложете ги в дълбок съд, залейте ги с вода и ги приберете поне за 30 минути във фризер.

Извадете ги от фризера. Оваляйте ги в брашно, потопете ги в предварително разбитите яйца, а след това ги оваляйте и в ситно натрошения корнфлейкс.

Така приготвеният паниран кашкавал се пържи в силно сгорещена мазнина от двете страни до получаването на хрупкава коричка.

Изважда се върху салфетка кашкавалът с корнфлейкс, за да се отцеди от излишната мазнина и се поднася с гарнитура по избор.

Паниран кашкавал с корнфлейкс винаги добро предложение.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: