Лесни мариновани печурки

Мина ДимитроваМина Димитрова
Иноватор
232
2
12
06/05/2018
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 349
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата40
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите се почистват, измиват и нарязват на тънки филийки. Подсушават се от водата гъбите.

Продуктите за марината се смесват в купа, добавят се гъбите и се оставят да престоят в хладилник, като периодично се бъркат.

Гъбите престояват в маринатата поне 24 часа, а най-добре 48 часа. След това са готови за консумация.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар