Начин на приготвяне
Почистваме гъбите с четка и отрязваме пънчето им. Поставяме ги в блендер купа.
Прибавяме нарязания на едро бекон и начупената на малки късове чабата. Овкусяваме със сол и черен пипер, прибавяме и маслото, което е със стайна температура. Смиламе добре.
Поставяме сместа в купа. Поставяме по лъжица от нея във всяка гъба. Отгоре чукваме по едно пъдпъдъче яйце, следват резени чоризо и моцарелата като капаче.
Поставяме изкушаващото предястие в предварително загрята фурна и печем до готовност.
Аранжираме със салата, поднасяме като предястие или като гарнитура.
Консумираме пълнените гъби както топли, така и студени - вкусът е божествен.
Съвет: Ако ви остане част от плънката, можете да сварите за кратко 2-3 картофа.
Разрязани на две и напълнени с нея, ще са идеалното съчетание да оползотворите продуктите и да изненадате с разнообразие от вкусове.
Пълнените гъби с чоризо, яйца и моцарела са готови.