Gotvach.bg»Рецепти»Основни Ястия»Гювечета»Гювече с моцарела и чоризо

Гювече с моцарела и чоризо

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k9587k
Гювече с моцарела и чоризо1 / 2
08/01/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
45 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
75 мин.
Порции
5

Необходими Продукти

  • моцарела - 300 г
  • гъби - 300 г, печурки
  • яйца - 5 бр.
  • чушки - 350 г, печени, белени
  • салам чоризо - 350 г
  • сирене - 200 г, краве
  • черен пипер - 2 г
  • сол - 1 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме салама на тънки кръгчета, а гъбите режем на дребно.

Редим гювечето по следния начин: на дъното слагаме сирене, нарязаното на филии, върху него салама и гъбите, после нарязаните чушки и моцарела. Посоляваме и поръсваме с черен пипер.

Печем на 180 градуса за 15 минути, внимателно вадим гювечетата и махаме капака. Слагаме по 1 яйце и допичаме до готовност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: