Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Пълнени Гъби»Пълнени гъби Портбело с бекон и моцарела

Пълнени гъби Портбело с бекон и моцарела

ГабриелаГабриела
Иноватор
1751k5351k
Пълнени гъби Портбело с бекон и моцарела
Снимка: Габриела
1 / 3
26/06/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
3
"Предястие, за което дълго ще се говори - пълнени гъби Портобело"

Необходими Продукти

  • гъби портбело - 7 бр.
  • моцарела - 1 пакет
  • бекон - 200 г
  • кашкавал - 100 г
  • сол
  • черен пипер
  • магданоз - за украса
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Започваме като измиваме много добре гъбите Портбело.

Внимателно отстраняваме пънчетата им.

Нарязваме на средно големи парчета бекона и съвсем набързо го запържваме в едно тиганче.

Нарязваме си на дребно моцарелата и настъргваме кашкавала.

Когато сме готови пускаме фурната да се загрява на 180 градуса отгоре и отдолу и през това време започваме с нареждането на гъбките.

Върху хартия за печене нареждаме гъбките, след това слагаме първо бекона, моцарелата и най-отгоре кашкавала.

Печем пълнените гъби за 15 минутки и декорираме с магданоз.

Пълнените гъби Портбело с бекон и моцарела са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: